Na pewno trafisz - na bloku jest szyld "stomatolog Poznań"

2010-03-24

Początkowo nie zamierzałam korzystać z innych badań, ale okazało się to bardzo opłacalne, zamiast bowiem czekać aż przyjmie mnie mój lokalny stomatolog, Poznań umówił mnie do dwóch specjalistów w jednym terminie. Byłam wręcz zaskoczona, iż ośrodek sam zaproponował mi takie rozwiązanie. Zakładałam, że terminarz będzie tak napięty, iż podobna możliwość nie będzie realna. Dowiedziałam się, że jedynie dłuższe terminy oczekiwania ma psycholog, Poznań bowiem nie ma ich tak wielu. Wynika to także z faktu, że coraz więcej ludzi czuje się zestresowanymi i ma problemy, dlatego liczą, iż pomoże im psycholog. Poznań jest nowoczesny miastem, gdzie ludzie przyznają się do swoich dylematów. Obawiam się natomiast, że w mniejszym mieście zapotrzebowanie an tego typu świadczenia byłoby o wiele mniejsze. Jeżeli chodzi zaś o zawody typu ortopeda, czy stomatolog, Poznań nie ma deficytu lekarzy praktykujących w tych dziedzinach. Także jakość świadczonych usług jest wysoka, gdyż wizyta nie trwała pięciu minut, a została należycie przeprowadzona.