(od tej pory fraxel laser będę polecać wszystkim koleżankom), zabiegi odchudzające (nawet nie wiedziałam, że gabinety proponują tak różne zabiegi odchudzające, wybór jest ogromny) i na koniec makijaż permanentny. Wybrałam makijaż permanentny ust i kreskę na górnej powiece. Jestem już po wszystkich zabiegach i jestem bardzo zadowolona. Efekt przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Kiedy wróciłam do domu, mąż prawie mnie nie poznał. Prawda jest taka, że wszystkie zabiegi, którym się poddałam wcale nie są inwazyjne, bolesne czy czasochłonne, a jednak efekt jest cudowny. Wyglądam młodziej, makijaż nadał moim rysom ostrości. A efekty zabiegów odchudzających są bardzo widoczne. Jest to świetne uzupełnienie diety, która prowadzę od kilku miesięcy. I dodam, że wcale nie wydałam na te wszystkie zabiegi (no, prawda, że jak na krótki czas to dużo zabiegów- w sumie zajęło mi to dwa tygodnie, rozkładałam sobie to). Myślałam, że ceny są wyższe. Chyba, że trafiłam akurat na tani i dobry gabinet kosmetyczny. Warszawa ponoć oferuje teraz zabiegi w lepszych cenach, bo z roku na rok większa jest konkurencja.
Gabinet